Контактен център

ДЗИ ще изплаща щети на пострадалите от наводненията по бърза процедура

20/06/2014

Важно съобщение

Поради временен технически проблем с националния телефонен номер, клиентите от бедстващите райони в Североизточна България, могат да се свързват с нас на телефон 02 9027392.

Извиняваме се за причиненото неудобство.

 

 

Застрахователната компания въведе извънредни мерки във връзка с бедственото положение в Североизточна България.

Клиентите на ДЗИ в пострадалите райони ще бъдат обслужвани по бърза процедура за завеждане на щети, а обезщетенията им ще бъдат изплащани ускорено и с приоритет.

Офисите на ДЗИ във Варна, Добрич, Каварна и Балчик ще работят извънредно в почивните дни (21 и 22 юни), за да осигурят обслужването на клиентите.

За информация и връзка с най-близкия дежурен офис през почивните дни от 8.30 до 17.30 ч. можете да се обадите на директен телефон 02 9027392.

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.