Контактен център

ДЗИ с отличие за „Коректен застраховател в общо застраховане за 2009 г”.

02/12/2010

На специална церемония, организирана от Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи (БАЗК), Недялко Чандъров, Гл. изп. директор на дружеството получи наградата за „Коректен застраховател в общо застраховане за 2009 г.”. Грамотата и плакетът бяха връчени от Борислав Богоев, зам.-председател на КФН, ръководещ управление „Застрахователен надзор“ и Председател на УС на БАЗК – Владимир Тодоров.

„Коректен застраховател в общо застраховане” e конкурс, чиято цел е да се отличи  застрахователната компания,  която е била коректна, открита и лоялна към своите клиенти през изминалата година, както и да даде вярна и адекватна потребителска оценка на грижата към клиента на застрахователните компании. 
Особено съм щастлив, че нашата компания получава приз за най-коректен застраховател в общото застраховане за 2009 година, защото това е признание и положителна оценка, която получаваме от нашите партньори – посредници, брокери, агенти и клиенти, каза Недялко Чандъров при получаването на отличието.

Призът се присъжда за трета поредна година на база гласуване сред застрахователни брокери, агенти и клиенти. Допитването, организирано от БАЗК, е отворено за широк кръг участници, като за целта  се гласува и през интернет сайтове и ел. поща.

Недялко Чандъров благодари на БАЗК за подкрепата и ангажираната позиция в отношенията между застрахователи и застраховани. „Нека да работим заедно и с обединени усилия за увеличаване на качеството на обслужване на нашите клиенти, за популяризиране на  добрите практики и в крайна сметка – за намаляване на жертвите по пътищата на България”.

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.