Контактен център

ДЗИ със собствен щанд на изложението „Стройко”

24/03/2010

„ДЗИ-Общо застраховане” ЕАД предоставя възможността на посетителите на тазгодишното пролетно изложение „Стройко” да се погрижат за своя дом, като сключат имуществена застраховка. Полицата е за срок от една година, като клиентите получават специален бонус – 1 допълнителен, 13-и безплатен месец защита на тяхното имуществото.

Застраховката на ДЗИ защитава, както жилището на клиента, така и вещите за ежедневна употреба в едно домакинство – мебели, домакински електроуреди и др. Имуществените застраховки осигуряват застрахователна защита за събития, настъпили в резултат на пожар, природни бедствия – буря, градушка, наводнение, земетресение, злоумишлени действия на трети лица, кражба чрез взлом и въоръжен грабеж, чупене на стъкла и др.

Подробна информация за застраховката и различните покрития, които тя осигурява, можете да получите на щанда на ДЗИ, в НДК, 1 етаж, по време на изложението.

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.