Контактен център

ДЗИ стартира кампания спестовни застраховки „Живот” със специални условия и тарифи

01/11/2010

С нови допълнителни пакети стартира есенната кампания по спестовно животозастраховане на ЗАД „ДЗИ”.
В съответствие с нуждите на пазара и клиентите, застрахователното дружество пуска в продажба към своите застраховки „Живот” допълнителните пакети „Болничен престой” и „Временна неработоспособност от злополука”.

Допълнителните пакети се сключват към основното покритие на застраховки “Живот”,  Детски застраховки и застраховки „Живот”, свързани с инвестиционни фондове, както и при условие, че е сключен пакет „Злополука”.

По допълнителен пакет “Болничен престой”, вследствие на злополука, Застрахователят покрива следните застрахователни събития:

  • Медицински разходи за болничен престой;
  • Дневни пари за болничен престой;
  • Суми за оперативно лечение на органи и системи.

По допълнителен пакет “Временна неработоспособност от злополука” Застрахователят изплаща % от застрахователната сума, в зависимост от продължителността на временната неработоспособност.

Основните продукти, включени в кампанията са: детска застраховка „ДЗИ Старт+” и смесена застраховка живот „ДЗИ Актив+”. Тези продукти са съчетание от висока степен на застрахователна защита и спестовен елемент.

ДЗИ СТАРТ+ е детска застраховка, при която застрахованият е родител, баба или дядо и се сключва в полза на детето. Продуктът осигурява на ползващото лице (детето), при навършване на определена възраст, средства за образование, собствен дом или средства за стартиране на собствен бизнес.

ДЗИ АКТИВ+ е застраховка, специално разработена за нуждите на клиентите, които желаят гарантирано да увеличат спестяванията си, като същевременно могат да разчитат и на надеждна застрахователна защита. Продуктът е предназначен за всички онези, които искат да осигурят семейството и близките си, в случай на непредвидено събитие.

Новоразработените пакети предлагат специални условия и тарифи за клиентите на ДЗИ. Освен това, през периода на кампанията първите 3 000 клиенти на ЗАД „ДЗИ”, сключили застраховки „ДЗИ АКТИВ+” и „ДЗИ СТАРТ+”, получават специален подарък - луксозна химикалка.

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.