Контактен център

ДЗИ стартира кампания, насочена към българското семейство

06/04/2010

От началото на месец април ДЗИ дава старт на кампания, насочена към българските семейства. Застрахователното дружество предлага на своите клиенти - физически лица, възможността да сключат имуществени застраховки и застраховки „Живот” при специални условия. Кампанията „ДЗИ Семейство” осигурява защита на всичко ценно за едно семейство – сигурност за бъдещето на родителите и техните деца, както и защита на дома.

Всички физически лица, сключили едногодишна застраховка „Пожар и други опасности” и „Застраховка за дома”, в периода на кампанията, получават специален бонус - 1 допълнителен месец защита на тяхното имущество, т.е. плащат за 12, а получават 13 месеца застрахователно покритие.

При подписване на застрахователен договор за спестовна застраховка „Живот”- „ДЗИ Актив ” и „ДЗИ Старт ”, клиентът получава допълнително покритие застраховка „Злополука” за период от една година, със застрахователна сума от 1000 евро. 
Клиентите, сключили полици по двата типа продукти - имуществено и спестовно животозастраховане, получават още един подарък: Домашната Забавна Игра на ДЗИ. Това е занимателна игра на думи, подходяща за цялото семейство.

Предложението на ДЗИ е валидно за периода на кампанията - от 01.04 до 30.06.2010 година.

 

Информация за застрахователните продукти, включени в кампанията:

Имуществените застраховки на ДЗИ защитават, както жилището на клиента, така и вещите за ежедневна употреба в едно домакинство - мебели, домакински електроуреди и др. Те осигуряват застрахователна защита за събития, настъпили в резултат на пожар, природни бедствия - буря, градушка, наводнение, земетресение, злоумишлени действия на трети лица, кражба чрез взлом и въоръжен грабеж, чупене на стъкла и др. За повече информация, натиснете тук.

„ДЗИ Старт ” е детска спестовна застраховка „Живот”, при която застрахован е родител, баба или дядо, а застраховката се сключва в полза на детето. Продуктът осигурява на ползващото лице (детето) средства за образование, собствен дом или средства за стартиране на собствен бизнес. За повече информация, натиснете тук.

„ДЗИ Актив ” е смесена застраховка „Живот”, предназначена за всички онези, които желаят да осигурят семейството и близките си, в случай на непредвидено събитие. Тя е добър вариант и за клиентите, които желаят да си осигурят допълнителни финансови средства за времето, когато няма да са трудово активни. Тази застраховка е добро и сигурно решение за увеличаване на вложените средства. За повече информация, натиснете тук.

Подробна информация за продуктите и условията на промоцията можете да получите във всички офиси на ДЗИ.

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.