Контактен център

ДЗИ стартира кампания, насочена към българското семейство

06/04/2010

От началото на месец април ДЗИ дава старт на кампания, насочена към българските семейства. Застрахователното дружество предлага на своите клиенти - физически лица, възможността да сключат имуществени застраховки и застраховки „Живот” при специални условия. Кампанията „ДЗИ Семейство” осигурява защита на всичко ценно за едно семейство – сигурност за бъдещето на родителите и техните деца, както и защита на дома.

Всички физически лица, сключили едногодишна застраховка „Пожар и други опасности” и „Застраховка за дома”, в периода на кампанията, получават специален бонус - 1 допълнителен месец защита на тяхното имущество, т.е. плащат за 12, а получават 13 месеца застрахователно покритие.

При подписване на застрахователен договор за спестовна застраховка „Живот”- „ДЗИ Актив ” и „ДЗИ Старт ”, клиентът получава допълнително покритие застраховка „Злополука” за период от една година, със застрахователна сума от 1000 евро. 
Клиентите, сключили полици по двата типа продукти - имуществено и спестовно животозастраховане, получават още един подарък: Домашната Забавна Игра на ДЗИ. Това е занимателна игра на думи, подходяща за цялото семейство.

Предложението на ДЗИ е валидно за периода на кампанията - от 01.04 до 30.06.2010 година.

 

Информация за застрахователните продукти, включени в кампанията:

Имуществените застраховки на ДЗИ защитават, както жилището на клиента, така и вещите за ежедневна употреба в едно домакинство - мебели, домакински електроуреди и др. Те осигуряват застрахователна защита за събития, настъпили в резултат на пожар, природни бедствия - буря, градушка, наводнение, земетресение, злоумишлени действия на трети лица, кражба чрез взлом и въоръжен грабеж, чупене на стъкла и др. За повече информация, натиснете тук.

„ДЗИ Старт ” е детска спестовна застраховка „Живот”, при която застрахован е родител, баба или дядо, а застраховката се сключва в полза на детето. Продуктът осигурява на ползващото лице (детето) средства за образование, собствен дом или средства за стартиране на собствен бизнес. За повече информация, натиснете тук.

„ДЗИ Актив ” е смесена застраховка „Живот”, предназначена за всички онези, които желаят да осигурят семейството и близките си, в случай на непредвидено събитие. Тя е добър вариант и за клиентите, които желаят да си осигурят допълнителни финансови средства за времето, когато няма да са трудово активни. Тази застраховка е добро и сигурно решение за увеличаване на вложените средства. За повече информация, натиснете тук.

Подробна информация за продуктите и условията на промоцията можете да получите във всички офиси на ДЗИ.

Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ.
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.
Тук можете да заплатите онлайн вноска по застраховка в ДЗИ „Общо застраховане“ ЕАД. Ново