Контактен център

ДЗИ спечели приза „Застраховател на годината” в Общо застраховане

19/05/2011

imageПрестижната награда беше връчена на Недялко Чандъров, Гл. изп. директор на дружеството на официална церемония в „Кемпински Хотел Зографски”.„Застраховател на годината” е признание, което се присъжда на база номинации и решение на експертно жури. Призът се връчва за постигнати резултати – ефективност и рентабилност в общото застраховане през изминалата година. Наградата беше връчена от Борислав Богоев, зам.-председател на КФН, ръководещ управление „Застрахователен надзор“.

Недялко Чандъров благодари за наградата и припомни, че „ДЗИ вече 65 години доказва своя опит и професионализъм на българския застрахователен пазар. Тази награда е признание, че нашата компания „расте, но не старее”, съумявайки да запази своя млад и иновативен облик, в съответствие с нуждите на пазара”.

„Застраховател на годината” се организира за трета поредна година от Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциация на българските застрахователи, Българска асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, Фондация "Проф. д-р Велеслав Гаврийски".

Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ.
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.
Тук можете да получите информация за стъпките, които трябва да предприемете в случай на щета.
Тук можете да заплатите онлайн вноска по застраховка в ДЗИ „Общо застраховане“ ЕАД. Ново