Контактен център

ДЗИ спечели приза „Застраховател на годината” в Общо застраховане

19/05/2011

imageПрестижната награда беше връчена на Недялко Чандъров, Гл. изп. директор на дружеството на официална церемония в „Кемпински Хотел Зографски”.„Застраховател на годината” е признание, което се присъжда на база номинации и решение на експертно жури. Призът се връчва за постигнати резултати – ефективност и рентабилност в общото застраховане през изминалата година. Наградата беше връчена от Борислав Богоев, зам.-председател на КФН, ръководещ управление „Застрахователен надзор“.

Недялко Чандъров благодари за наградата и припомни, че „ДЗИ вече 65 години доказва своя опит и професионализъм на българския застрахователен пазар. Тази награда е признание, че нашата компания „расте, но не старее”, съумявайки да запази своя млад и иновативен облик, в съответствие с нуждите на пазара”.

„Застраховател на годината” се организира за трета поредна година от Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциация на българските застрахователи, Българска асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, Фондация "Проф. д-р Велеслав Гаврийски".

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.