Контактен център

ДЗИ пуска нов продукт - Комбинирана полица за застраховане на търговски обекти

15/05/2009

ДЗИ пуска нов продукт - Комбинирана полица за застраховане на търговски обекти

От 15 май 2009 г. “ДЗИ - Общо застраховане” АД пуска в продажба своя нов търговски продукт Комбинирана полица за застраховане на търговски обекти.

Комбинираната полица е предназначена за комплексно застраховане на собственици и/или наематели на търговски обекти като: магазини, туристически агенции, салони за красота, заведения за хранене, ателиета за химическо чистене и други, които са разположени в молове, в търговски комплекси или на търговска улица*. Преимуществото на новия продукт е, че позволява едновременно сключване в една полица на няколко застраховки от различен вид - имущество, строително-монтажни рискове и отговорности.

Клиентите, сключили комбинираната полица получават:

  • Цялостна защита на бизнеса в една полица;
  • Първокласно застрахователно покритие;
  • Конкурентна цена за комплексно застраховане на търговския обект;
  • Възможности за отстъпки от премията, в зависимост от избраното застрахователно покритие;
  • Бързо и лесно сключване на застраховката.

Една полица - много възможности!

* застрахова се при спазване изискванията на застрахователя за мерки за сигурност

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.