Контактен център

ДЗИ представя нови условия по автомобилна застраховка „Каско ”

01/06/2010

От 1 юни 2010 г. „ДЗИ-Общо застраховане” ЕАД представя на пазара нови, по-добри условия по Автомобилна застраховка „Каско ”. Чрез своето ново предложение, ДЗИ предоставя възможността за допълнително намаление на премията по „Автокаско” на МПС, като предлага т.нар. предварителен „Авансов бонус”. При тази опция добрите водачи заплащат 20% по-ниска цена за продукта „Каско ” при липса на заведени щети през времетраенето на застраховката.

ДЗИ предвижда още атрактивни отстъпки за своите клиенти: за нови клиенти /новозастраховано МПС в ДЗИ/, за еднократно заплащане на премията, за застраховане на повече от 3 броя МПС, както и за сключена застраховка „Гражданска отговорност” в ДЗИ.

Специални клаузи и преференциални условия са подготвени за шофьорите с добра история на щетимост, както и за онези, които са подновили без прекъсване своето „Автокаско”. 
Спрямо избраната комбинация от покрития и възможни отстъпки, клиентът може да заплати до 40% по-малко от основната цена на полицата.

Също така, клиентите на дружеството получават възможност за договаряне на допълнителни условия при ликвидация на щети, за ползване на официален сервиз, ремонт в чужбина и др. 
Полицата е валидна за България, страните от ЕС и от споразумението „Зелена карта”. Тя осигурява безплатна пътна помощ за територията на България, както и безплатен автоасистанс за чужбина за леки и лекотоварни автомобили.

Подробна информация за условията, отстъпките и преференциите, предлагани от ДЗИ, можете да научите, като натиснете тук, както и в офисите на дружеството в цялата страна.

Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ.
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.
Тук можете да получите информация за стъпките, които трябва да предприемете в случай на щета.
Тук можете да заплатите онлайн вноска по застраховка в ДЗИ „Общо застраховане“ ЕАД. Ново