Контактен център

ДЗИ предлага нови застраховки “Живот”

05/11/2009

ЗАД „ДЗИ” стартира кампания по Спестовно животозастраховане с два нови продукта – детска застраховка„ДЗИ Старт ” и смесена застраховка живот „ДЗИ Актив ”. Новите продукти са със спестовен характер и със 100% гарантирана сигурност.

ДЗИ СТАРТ е детска застраховка, при която застрахованият е родител, баба или дядо и се сключва в полза на детето. Продуктът осигурява на ползващото лице (детето) средства за образование, собствен дом или средства за стартиране на собствен бизнес. ДЗИ СТИПЕНДИЯ е вариант на ДЗИ СТАРТ , при който срокът на застраховката изтича, когато детето навърши 18 години. Така застрахователната сума е на разположение и се превръща в добра инвестиция, когато детето реши да кандидатства в университет.

ДЗИ Актив е застраховка, специално разработена за нуждите на клиентите, които желаят гарантирано да увеличат спестяванията си, като същевременно могат да разчитат и на надеждна застрахователна защита. Продуктът е предназначен за всички онези, които искат да осигурят семейството и близките си, в случай на непредвидено събитие.

През периода на кампанията първите 2 000 клиенти на ЗАД „ДЗИ”, сключили застраховки ДЗИ АКТИВ и ДЗИ СТАРТ , получават специален подарък – луксозна химикалка.

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.