Контактен център

ДЗИ предлага нови застраховки “Живот”

05/11/2009

ЗАД „ДЗИ” стартира кампания по Спестовно животозастраховане с два нови продукта – детска застраховка„ДЗИ Старт ” и смесена застраховка живот „ДЗИ Актив ”. Новите продукти са със спестовен характер и със 100% гарантирана сигурност.

ДЗИ СТАРТ е детска застраховка, при която застрахованият е родител, баба или дядо и се сключва в полза на детето. Продуктът осигурява на ползващото лице (детето) средства за образование, собствен дом или средства за стартиране на собствен бизнес. ДЗИ СТИПЕНДИЯ е вариант на ДЗИ СТАРТ , при който срокът на застраховката изтича, когато детето навърши 18 години. Така застрахователната сума е на разположение и се превръща в добра инвестиция, когато детето реши да кандидатства в университет.

ДЗИ Актив е застраховка, специално разработена за нуждите на клиентите, които желаят гарантирано да увеличат спестяванията си, като същевременно могат да разчитат и на надеждна застрахователна защита. Продуктът е предназначен за всички онези, които искат да осигурят семейството и близките си, в случай на непредвидено събитие.

През периода на кампанията първите 2 000 клиенти на ЗАД „ДЗИ”, сключили застраховки ДЗИ АКТИВ и ДЗИ СТАРТ , получават специален подарък – луксозна химикалка.

Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ.
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.
Тук можете да заплатите онлайн вноска по застраховка в ДЗИ „Общо застраховане“ ЕАД. Ново