Контактен център

ДЗИ отново спечели приза „Застраховател на годината” в Общо застраховане

17/05/2012

За втора поредна година престижната награда беше връчена на Недялко Чандъров, главен изпълнителен директор на дружеството, по време на официална церемония в „Кемпински Хотел Зографски”. 

„Застраховател на годината” е най-високото отличие в бранша, което се присъжда на база номинации и решение на експертно жури. Призът се връчва на база пазарен дял, брутни изплатени обезщетения, технически резултат, нетен премиен приход, коефициент на платежоспособност, дял на техническите резерви, нетен коефициент на разходите.

При получаването на приза Недялко Чандъров благодари на екипа на ДЗИ, както и на партньорите и застрахователните посредници, работещи с дружеството: „Това признание е резултат от екипна работа и добро партньорство. Пожелавам успех на всички колеги от застрахователния бизнес и една година, през която да имаме повод да се поздравим с добри резултати.” 

„Застраховател на годината” се организира за четвърта поредна година от Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, Фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски“.

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.