Контактен център

ДЗИ отново е лидер в Общото застраховане

26/08/2011

Това стана ясно след като КФН публикува официално резултатите за първото шестмесечие на 2011г.

„ДЗИ-Общо застраховане” ЕАД е новият лидер в сектора. С премии, надвишаващи 85 млн. лева и пазарен дял от 12.4%.
В сектор „Животозастраховане”, ЗАД „ДЗИ” заема втората позиция с премиен приход от близо 17 млн. лева и 13.7% пазарен дял.

През 2011г. ДЗИ отбелязва 65 години от създаването си  и е дружеството с най-дълга история на българския застрахователен пазар. Към днешна дата застраховките на ДЗИ се предлагат на територията на цялата страна, чрез 21 Главни агенции, 32 агенции и 73 офиса. На територията на страната функционират 29 Центъра за обработка на щети в автомобилно застраховане - два от които бяха открити през първото тримесечие на 2011 г. в София.

През годините ДЗИ многократно печели признанието на своите партньори, клиенти и колеги. През месец май ДЗИ получи най-високия приз в бранша, а именно - „Застраховател на годината”. Отличието се връчва за постигнати резултати - ефективност и рентабилност в общото застраховане през изминалата година.

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.