Контактен център

ДЗИ отново връчи своите отличия на застрахователните брокери

27/04/2011

За втора поредна година се проведе Тържествената церемония по награждаване на застрахователните брокери

image

ДЗИ връчи специални награди на най-успешните брокери, с които си сътрудничи, на база постигнатите от тях резултати през 2010 година. Тържественото събитие се проведе в балната зала на Резиденция „Тера Груп”.

imageЦеремонията беше открита от Недялко Чандъров, Главен изпълнителен директор на ДЗИ. В своето обръщение, г-н Чандъров каза, че „тази церемония вече се превръща в традиция за ДЗИ, защото не е важно само да си първият, когато правиш нещо, но и да осигуриш неговата продължителност във времето.” Той обърна внимание на факта, че макар 2010 г. да не беше от най-леките, събитието на ДЗИ е показателно за едни постигнати добри резултати, които са плод на едно добро партньорство. Недялко Чандъров припомни още, че 2011 г. е специална, защото след по-малко от 2 месеца ДЗИ ще чества своя 65-и рожден ден.

imageЗастрахователните брокери получиха награди в четири категории:
Бонус за цялостно представяне в Общо застраховане - обем на портфолиото, квота на щетите и ръст на премийния приход

Бонус за ръст на продажбите от печеливши продукти - застраховки „Индустриален пожар”,  “Кражба чрез взлом и въоръжен грабеж към застраховка Индустриален пожар”, “Технически застраховки”, “Комбинирана застрахователна полица за застраховане на търговски обекти” „Отговорности” и „Карго”

Бонус за обем на продажбите в Животозастраховане - рискова застраховка „Живот” и застраховка „Злополука”

Бонус – несегментирани брокери “Общо застраховане”

Бяха присъдени и допълнителни награди за обем на портфолиото, квота на щетите и ръст на премийния приход в Общо застраховане – под формата на екскурзии в чужбина и в страната.

Здравко Шушков, Зам. изпълнителен директор наблегна на персонализирания подход в работата със застрахователните брокери и на стремежа за оптимално отговаряне на техните нужди и изисквания в духа на едно добро сътрудничество.

Новост за Тържествената церемония през тази година беше и учреденото отличие за Лоялен партньор на ДЗИ.

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.