Контактен център

ДЗИ отново връчи своите отличия на застрахователните брокери

27/04/2011

За втора поредна година се проведе Тържествената церемония по награждаване на застрахователните брокери

image

ДЗИ връчи специални награди на най-успешните брокери, с които си сътрудничи, на база постигнатите от тях резултати през 2010 година. Тържественото събитие се проведе в балната зала на Резиденция „Тера Груп”.

imageЦеремонията беше открита от Недялко Чандъров, Главен изпълнителен директор на ДЗИ. В своето обръщение, г-н Чандъров каза, че „тази церемония вече се превръща в традиция за ДЗИ, защото не е важно само да си първият, когато правиш нещо, но и да осигуриш неговата продължителност във времето.” Той обърна внимание на факта, че макар 2010 г. да не беше от най-леките, събитието на ДЗИ е показателно за едни постигнати добри резултати, които са плод на едно добро партньорство. Недялко Чандъров припомни още, че 2011 г. е специална, защото след по-малко от 2 месеца ДЗИ ще чества своя 65-и рожден ден.

imageЗастрахователните брокери получиха награди в четири категории:
Бонус за цялостно представяне в Общо застраховане - обем на портфолиото, квота на щетите и ръст на премийния приход

Бонус за ръст на продажбите от печеливши продукти - застраховки „Индустриален пожар”,  “Кражба чрез взлом и въоръжен грабеж към застраховка Индустриален пожар”, “Технически застраховки”, “Комбинирана застрахователна полица за застраховане на търговски обекти” „Отговорности” и „Карго”

Бонус за обем на продажбите в Животозастраховане - рискова застраховка „Живот” и застраховка „Злополука”

Бонус – несегментирани брокери “Общо застраховане”

Бяха присъдени и допълнителни награди за обем на портфолиото, квота на щетите и ръст на премийния приход в Общо застраховане – под формата на екскурзии в чужбина и в страната.

Здравко Шушков, Зам. изпълнителен директор наблегна на персонализирания подход в работата със застрахователните брокери и на стремежа за оптимално отговаряне на техните нужди и изисквания в духа на едно добро сътрудничество.

Новост за Тържествената церемония през тази година беше и учреденото отличие за Лоялен партньор на ДЗИ.

Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ.
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.
Тук можете да получите информация за стъпките, които трябва да предприемете в случай на щета.
Тук можете да заплатите онлайн вноска по застраховка в ДЗИ „Общо застраховане“ ЕАД. Ново