Контактен център

ДЗИ откри два нови офиса в град Пловдив

07/07/2010

На 1 юли в град Пловдив бяха открити два нови офиса на ДЗИ. 
Лентата беше тържествено прерязана от Главния изпълнителен директор на ДЗИ, Недялко Чандъров, който пожела успешен старт на колегите от Пловдив. По традиция, откриването беше съпътствано от ритуален водосвет за здраве и благоденствие. 
Кристина Златарева, Регионален мениджър, и Едгар ван Аалст, Директор „Маркетинг и каптивни канали” посрещнаха официалните гости на събитието.
На откриването присъстваха Р. Петков, Зам. Областен управител на гр. Пловдив, Зам.-кмета на Район Централен, главният финансист на Митници Пловдив, общински съветници, официални лица, клиенти и служители на ДЗИ.

Офисите на ДЗИ са разположени на удобни за клиентите на компанията места - в самия център на града, на ул. „Гладстон” №46 и в ж.к. „Тракия” - на ул. „Съединение”№13. Клиентите и на двата офиса ще бъдат консултирани и обслужвани по оптимален за техните нужди начин.В офисите се предлагат всички видове застрахователни продукти на ДЗИ.

Офисите са с работно време, съобразено с нуждите на клиентите:
Офис „Гладстон” е отворен през седмицата от 10.00ч. до 18.00ч. и от 9.00ч. до 17.00ч. в събота.
Офис „Тракия” е с работно време от 12.00ч. до 20.00ч. през седмицата и от 10.00ч. до 16.00ч. в събота.

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.