Контактен център

"ДЗИ - Общо застраховане" ЕАД с отличие за „Най-коректен застраховател при изплащане на застрахователни обезщетения за 2011”

17/11/2011

На 16.11.2011 г. на специална церемония "ДЗИ – Общо застраховане" получи отличие за „Най-коректен застраховател при изплащане на застрахователни обезщетения за 2011” в първия конкурс  „Застраховател на годината 2011“, организиран от Българската асоциация на застрахователните брокери (БАЗБ) и Insurance.bg, с партньорството на Българската асоциация на пострадали при катастрофи.

„Щастлив съм, че нашата компания получава това отличие, както и благодарствена грамота за добрите ни отношения, защото това е признание от нашите партньори за всекидневната ни работа и положителна оценка на компанията за това, че вървим в правилната посока, съчетавайки традиция и иновативност“ – каза Недялко Чандъров, председател на УС и главен изпълнителен директор на ДЗИ, при получаването на отличието.

 

 

Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ.
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.
Тук можете да заплатите онлайн вноска по застраховка в ДЗИ „Общо застраховане“ ЕАД. Ново