Контактен център

ДЗИ залага на нова визия на своите офиси

12/10/2010

В Деня на застрахователя -  1 октомври, компанията с най-дългогодишен опит и традиции в съвременното българско застраховане – ДЗИ, за пореден път доказа, че за да се задържиш на лидерска позиция толкова години, освен традиции и опит, са необходими иновативно мислене и готовност за промяна. 
Стремеж на ДЗИ е да бъде винаги близо до своите клиенти, във всяка точка на България. След двата пилотни офиса в гр. Пловдив, ДЗИ открива един от най-големите си офиси в град Габрово с напълно обновен външен вид.  Новият облик на офисите на ДЗИ постепенно ще бъде въведен в цялата страна, както за съществуващите, така и за новооткритите офиси на компанията.

Новият офис ще посреща и с модерен, приветлив интериор. Клиентите на ДЗИ ще могат да се възползват от системата за бързо обслужване, както  и от новото работно време.  Освен с удължено работно време през седмицата, офисът ще работи и в събота. 
Лентата беше тържествено прерязана от Главния изпълнителен директор на ДЗИ, Недялко Чандъров, който пожела успешен старт на екипа от града. По традиция, откриването беше съпътствано от ритуален водосвет за здраве и благоденствие. 
Ангелина Голчева, Управител на Главна агенция Габрово посрещна официалните гости на събитието.

На откриването присъстваха зам. Кметовете на Габрово – г-н Кунев и г-н Савчев, зам. областният управител – г-н Недков, официални лица, клиенти и служители на ДЗИ.

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.