Контактен център

ДЗИ е носителят на футболната купа на Корпоративна лига Carlsberg

02/05/2011

Застрахователното дружество се включи в надпреварата заедно с още 32 футболни отбора

ДЗИ стана носител на купата в първия непрофесионален футболен турнир FFT Корпоративна лига Carlsberg. На финала застрахователите победиха отбора на Първа инвестиционна банка (ПИБ) с 3 :2 и по този начин спечелиха шампионската купа, както и голямата награда на Карлсберг България - 12 билета за домакински мач на Ливърпул от новия сезон на стадиона на легендарния английски клуб - „Анфилд". По пътя към върха отборът отстрани на полуфинала Стил Етем с 3:1. Преди това, ДЗИ победи БНТ на четвъртфиналите с резултат 7:6 след дузпи, Дарик - на осминафиналите и застрахователите  „Армеец” и „Виктория” в квалификационната фаза. 
С представянето си на турнира, създаденият в края на 2009 г. отбор на ДЗИ доказа, че освен водещ в застрахователния сектор, е и лидер в Корпоративния футбол.     

32 аматьорски футболни отбора участваха в турнира Корпоративна лига Carlsberg, който се проведе между 29 април и 1 май на терена на комплекс „Спортна София” в Борисовата градина. В надпреварата взеха участие отборите на финансови и държавни институции, застрахователни дружества, банки, медии, автомобилни вносители и международни компании. Според регламента всеки отбор има право да картотекира по 12 играча, като на терена играят 6 от тях. Мачовете са от две полувремена по 15 минути с 5 минути почивка между тях. Съдийството на Корпоративна лига Carlsberg беше поверено на лицензирани рефери от Български Футболен Съюз.

image  image

Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ.
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.
Тук можете да получите информация за стъпките, които трябва да предприемете в случай на щета.
Тук можете да заплатите онлайн вноска по застраховка в ДЗИ „Общо застраховане“ ЕАД. Ново