Контактен център

ДЗИ е носителят на футболната купа на Корпоративна лига Carlsberg

02/05/2011

Застрахователното дружество се включи в надпреварата заедно с още 32 футболни отбора

ДЗИ стана носител на купата в първия непрофесионален футболен турнир FFT Корпоративна лига Carlsberg. На финала застрахователите победиха отбора на Първа инвестиционна банка (ПИБ) с 3 :2 и по този начин спечелиха шампионската купа, както и голямата награда на Карлсберг България - 12 билета за домакински мач на Ливърпул от новия сезон на стадиона на легендарния английски клуб - „Анфилд". По пътя към върха отборът отстрани на полуфинала Стил Етем с 3:1. Преди това, ДЗИ победи БНТ на четвъртфиналите с резултат 7:6 след дузпи, Дарик - на осминафиналите и застрахователите  „Армеец” и „Виктория” в квалификационната фаза. 
С представянето си на турнира, създаденият в края на 2009 г. отбор на ДЗИ доказа, че освен водещ в застрахователния сектор, е и лидер в Корпоративния футбол.     

32 аматьорски футболни отбора участваха в турнира Корпоративна лига Carlsberg, който се проведе между 29 април и 1 май на терена на комплекс „Спортна София” в Борисовата градина. В надпреварата взеха участие отборите на финансови и държавни институции, застрахователни дружества, банки, медии, автомобилни вносители и международни компании. Според регламента всеки отбор има право да картотекира по 12 играча, като на терена играят 6 от тях. Мачовете са от две полувремена по 15 минути с 5 минути почивка между тях. Съдийството на Корпоративна лига Carlsberg беше поверено на лицензирани рефери от Български Футболен Съюз.

image  image

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.