Контактен център

ДЗИ е застрахователят с най-добри продукти в Животозастраховането

30/11/2012

Високото отличие беше присъдено на ДЗИ на официална церемония, организирана от Българската асоциация на застрахователните брокери /БАЗБ/ в партньорство с Българската асоциация на пострадали при катастрофи.
Дружеството получи приза след провеждане на онлайн вот сред българските потребители. Животозастраховането единодушно се счита за най-перспективното направление в застрахователния сектор в България.

Наградата беше връчена на Недялко Чандъров, Председател на УС и Главен изпълнителен директор на „ДЗИ-Животозастраховане” ЕАД.Той благодари на организаторите и подчерта, че това признание се дължи и на успешните взаимоотношения с партньорите и посредниците.

Престижният конкурс "Застраховател на годината" се провежда за втора поредна година, като наградите бяха разпределени в 5 категории:

  • Застраховател с най-добри продукти в Автомобилното застраховане
  • Застраховател с най-добри продукти в Имущественото застраховане
  • Застраховател с най-добри продукти в Животозастраховането
  • Най-коректен застраховател при изплащане на застрахователни обезщетения при имуществени вреди
  • Най-коректен застраховател при изплащане на застрахователни обезщетения за Неимуществени вреди по застраховка Гражданска отговорност.

Още за ДЗИ и животозастраховането
 
Под мотото „Бъдете отговорни – направете верния ход!” ДЗИ проведе мащабна онлайн информационна кампания за всички, които желаят да научат повече за животозастраховането. Така например, в корпоративния сайт на компанията, както и в редица интернет страници, са публикувани съвети на деня, информационни материали, предоставена е възможност чрез форум да бъдат задавани въпроси към експертите на „ДЗИ-Животозастраховане” ЕАД.

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.