Контактен център

ДЗИ е застрахователят с най-добри продукти в Животозастраховането

30/11/2012

Високото отличие беше присъдено на ДЗИ на официална церемония, организирана от Българската асоциация на застрахователните брокери /БАЗБ/ в партньорство с Българската асоциация на пострадали при катастрофи.
Дружеството получи приза след провеждане на онлайн вот сред българските потребители. Животозастраховането единодушно се счита за най-перспективното направление в застрахователния сектор в България.

Наградата беше връчена на Недялко Чандъров, Председател на УС и Главен изпълнителен директор на „ДЗИ-Животозастраховане” ЕАД.Той благодари на организаторите и подчерта, че това признание се дължи и на успешните взаимоотношения с партньорите и посредниците.

Престижният конкурс "Застраховател на годината" се провежда за втора поредна година, като наградите бяха разпределени в 5 категории:

  • Застраховател с най-добри продукти в Автомобилното застраховане
  • Застраховател с най-добри продукти в Имущественото застраховане
  • Застраховател с най-добри продукти в Животозастраховането
  • Най-коректен застраховател при изплащане на застрахователни обезщетения при имуществени вреди
  • Най-коректен застраховател при изплащане на застрахователни обезщетения за Неимуществени вреди по застраховка Гражданска отговорност.

Още за ДЗИ и животозастраховането
 
Под мотото „Бъдете отговорни – направете верния ход!” ДЗИ проведе мащабна онлайн информационна кампания за всички, които желаят да научат повече за животозастраховането. Така например, в корпоративния сайт на компанията, както и в редица интернет страници, са публикувани съвети на деня, информационни материали, предоставена е възможност чрез форум да бъдат задавани въпроси към експертите на „ДЗИ-Животозастраховане” ЕАД.

Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ.
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.
Тук можете да получите информация за стъпките, които трябва да предприемете в случай на щета.
Тук можете да заплатите онлайн вноска по застраховка в ДЗИ „Общо застраховане“ ЕАД. Ново