Контактен център

ДЗИ дава старт на кампания, насочена към българското семейство

31/03/2011

imageОт първия ден на месец април стартира кампанията на ДЗИ, насочена към българските семейства. Застрахователното дружество предлага на своите клиенти - физически лица, възможността да сключат имуществени застраховки и застраховки „Живот” при специални, промоционални условия.
 
За втора поредна година кампанията „ДЗИ Семейство” осигурява защита на всичко ценно за едно семейство – сигурност за бъдещето на родителите и техните деца, както и защита на дома. 
Всички физически лица, сключили едногодишна застраховка „Пожар и други опасности”  и „Застраховка за дома”, в периода на кампанията, получават специален бонус - 1 допълнителен месец защита на тяхното имущество, т.е. плащат за 12, а получават 13 месеца застрахователно покритие.

При подписване на застрахователен договор за спестовна застраховка „Живот”- „ДЗИ Актив+” и „ДЗИ Старт+” , клиентът получава допълнителен безплатен здравен пакет от „Злополука” за първата една година от застрахователния договор.  
Недялко Чандъров, Гл. изп. директор на ДЗИ: „Подходът ни към българското семейство се оказа успешен, затова и тази година организирахме кампанията „ДЗИ семейство”. Смятам, че е важно да предлагаме на нашите клиенти готови, ефикасни решения, оптимално съобразени с техните нужди, които им помагат да бъдат защитени, да се погрижат за своите близки и за своето имущество, а в крайна сметка - и за своите спестявания.”

imageКлиентите, сключили полици по двата типа продукти - имуществено и спестовно животозастраховане, получават още един подарък: ДомашнатаЗабавна Игра на ДЗИ. Това е занимателна игра на думи, подходяща за цялото семейство.

Предложението на ДЗИ е валидно за периода на кампанията - от 01.04 до 30.06.2011 година.

Подробности за кампанията и продуктите, включени в нея, можете да получите от най-близкия офис на ДЗИ, от нашите посредници и застрахователни консултанти, както и като натиснете тук

Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ.
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.
Тук можете да получите информация за стъпките, които трябва да предприемете в случай на щета.
Тук можете да заплатите онлайн вноска по застраховка в ДЗИ „Общо застраховане“ ЕАД. Ново