Контактен център

ДЗИ дава старт на кампания, насочена към българското семейство

31/03/2011

imageОт първия ден на месец април стартира кампанията на ДЗИ, насочена към българските семейства. Застрахователното дружество предлага на своите клиенти - физически лица, възможността да сключат имуществени застраховки и застраховки „Живот” при специални, промоционални условия.
 
За втора поредна година кампанията „ДЗИ Семейство” осигурява защита на всичко ценно за едно семейство – сигурност за бъдещето на родителите и техните деца, както и защита на дома. 
Всички физически лица, сключили едногодишна застраховка „Пожар и други опасности”  и „Застраховка за дома”, в периода на кампанията, получават специален бонус - 1 допълнителен месец защита на тяхното имущество, т.е. плащат за 12, а получават 13 месеца застрахователно покритие.

При подписване на застрахователен договор за спестовна застраховка „Живот”- „ДЗИ Актив+” и „ДЗИ Старт+” , клиентът получава допълнителен безплатен здравен пакет от „Злополука” за първата една година от застрахователния договор.  
Недялко Чандъров, Гл. изп. директор на ДЗИ: „Подходът ни към българското семейство се оказа успешен, затова и тази година организирахме кампанията „ДЗИ семейство”. Смятам, че е важно да предлагаме на нашите клиенти готови, ефикасни решения, оптимално съобразени с техните нужди, които им помагат да бъдат защитени, да се погрижат за своите близки и за своето имущество, а в крайна сметка - и за своите спестявания.”

imageКлиентите, сключили полици по двата типа продукти - имуществено и спестовно животозастраховане, получават още един подарък: ДомашнатаЗабавна Игра на ДЗИ. Това е занимателна игра на думи, подходяща за цялото семейство.

Предложението на ДЗИ е валидно за периода на кампанията - от 01.04 до 30.06.2011 година.

Подробности за кампанията и продуктите, включени в нея, можете да получите от най-близкия офис на ДЗИ, от нашите посредници и застрахователни консултанти, както и като натиснете тук

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.