Контактен център

Дежурните офиси на ДЗИ обслужиха над 50 клиента в бедстващите райони през уикенда

23/06/2014

През почивните дни дежурните офиси на ДЗИ обслужваха клиенти, пострадали от природните бедствия. В областите Варна и Добрич над 50 клиента на дружеството са били обслужени от дежурните служители на ДЗИ във връзка с щети по автомобили, имущество (къщи, вили, апартаменти, домашно имущество и др.) и земеделски култури.

Само по имуществени застраховки, в следствие на природни бедствия, над 600 домакинства са завели щети от началото на месец юни. Повечето от тях вече са изплатени, а останалите ще бъдат обработени в най-кратки срокове съгласно ускорената процедура на ДЗИ.

Припомняме, че ДЗИ въведе извънредни мерки във връзка с бедственото положение в Североизточна България. Клиентите на дружеството в пострадалите райони се обслужват по бърза процедура за завеждане на щети, а обезщетенията им ще бъдат изплащани ускорено и с приоритет.

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.