Контактен център

Център за обслужване на щети „София“ вече ще обслужва клиенти на ДЗИ и в събота

05/05/2015

От 9 май 2015г. Център „София“ ще бъде отворен за клиенти на ДЗИ и в събота, във времето от  9.30ч. до 15.30ч. В съботните дни клиентите на Центъра ще могат да сключват автомобилни застраховки и ще бъдат обслужвани в случаи, касаещи се до щети по автомобилно застраховане.

Тази промяна е свързана със стремежа на ДЗИ да повишава достъпността на предлаганите услуги, както и да подобрява процеса по обслужване на своите клиенти.

Най-големият Център на ДЗИ за обслужване на щети се намира на бул. „Първа Българска Армия“ №18А.

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.