Контактен център

Център за обслужване на щети София, кв. Орландовци, с нов адрес

26/01/2015

Центърът за обслужване на щети по автомобилни застраховки на ДЗИ в софийския квартал Орландовци е с променен адрес. Понастоящем, клиентите на дружеството се обслужват на адрес ул. „Първа Българска армия“ №18А. Сградата се намира в непосредствена близост до досегашния център, който е временно затворен поради ремонтни дейности.

Новата сграда е лесно разпознаваема и брандирана в съответствие със стандартите за корпоративна идентичност на ДЗИ. Обслужването на клиенти остава на пълен капацитет, като са осигурени всички необходими удобства както за тях, така и за служителите.

Телефоните за връзка с Център за обслужване на щети София остават същите – 02 902 72 57, както и телефона на денонощния контактен център 0700 16 166.

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.