Контактен център

Ученици от 4 града са спортните звезди на ДЗИ

20/10/2014

Със „Спортни звездички“ ДЗИ продължава своята традиция за насърчаване на устойчивия и здравословен начин на живот сред подрастващите и младите хора.

Застрахователната компания дава старт на поредица от спортни празници за ученици под надслов „Спортни звездички“. Градовете Бургас, Варна, Пловдив и Стара Загора ще се включат в  инициативата, насочена към ученици от   IV – VI клас дневна форма на обучение.

Изборът на възрастовата група не е случаен – това е периодът на формиране на здравословни и двигателни навици при децата, а формата на провеждане стимулира подрастващите по забавен и неформален начин.

Тези своеобразни спортни празници се организират с помощта на Регионалните инспекторати по образование и общините, като ще бъдат привлечени както учителите, така и семействата на учениците. Спортните празници ще включват индивидуални активности и отборни състезания. Участниците ще могат да спечелят  атрактивни награди, колела, тротинетки скейт и уейкбордове и много други.

Програма

21.10.2014г., 15.00ч. - Варна, зала „Черно море”         

23.10.2014г., 13.00ч. - Бургас, зала „Младост”

28.10.2014г., 16.00ч. - Пловдив, зала „ПУ Отец Паисий“

30.10.2014г., 16.00ч. - Стара Загора, зала „Иван Вазов”

„Спортни звездички“ е една от инициативите, обединени под името „Моето ДЗИ“, които са насочени към децата и младежите с цел развиване и насърчаване на устойчив и отговорен начин на живот чрез спорт, двигателна активност и изкуство. „Моето ДЗИ“ цели по интересен и разбираем начин да допринесе и за повишаване на информираността и застрахователната култура на подрастващите.
В това направление дружеството и неговите партньори са провели: Национален конкурс за детска рисунка „Безопасността на пътя с ДЗИ“, „Откритите уроци“ на ДЗИ с участието на любими спортни звезди, участие със спортни дни в рамките на „София диша“ и др. Стремежите на „Моето ДЗИ“ са да утвърди дългосрочни взаимоотношения с учебните заведения и младото поколение по отговорен и устойчив начин. 

ДЗИ „Реклама и комуникации”
902 76 76 ; 902 71 41 

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.