Контактен център

Ученици от 4 града са спортните звезди на ДЗИ

20/10/2014

Със „Спортни звездички“ ДЗИ продължава своята традиция за насърчаване на устойчивия и здравословен начин на живот сред подрастващите и младите хора.

Застрахователната компания дава старт на поредица от спортни празници за ученици под надслов „Спортни звездички“. Градовете Бургас, Варна, Пловдив и Стара Загора ще се включат в  инициативата, насочена към ученици от   IV – VI клас дневна форма на обучение.

Изборът на възрастовата група не е случаен – това е периодът на формиране на здравословни и двигателни навици при децата, а формата на провеждане стимулира подрастващите по забавен и неформален начин.

Тези своеобразни спортни празници се организират с помощта на Регионалните инспекторати по образование и общините, като ще бъдат привлечени както учителите, така и семействата на учениците. Спортните празници ще включват индивидуални активности и отборни състезания. Участниците ще могат да спечелят  атрактивни награди, колела, тротинетки скейт и уейкбордове и много други.

Програма

21.10.2014г., 15.00ч. - Варна, зала „Черно море”         

23.10.2014г., 13.00ч. - Бургас, зала „Младост”

28.10.2014г., 16.00ч. - Пловдив, зала „ПУ Отец Паисий“

30.10.2014г., 16.00ч. - Стара Загора, зала „Иван Вазов”

„Спортни звездички“ е една от инициативите, обединени под името „Моето ДЗИ“, които са насочени към децата и младежите с цел развиване и насърчаване на устойчив и отговорен начин на живот чрез спорт, двигателна активност и изкуство. „Моето ДЗИ“ цели по интересен и разбираем начин да допринесе и за повишаване на информираността и застрахователната култура на подрастващите.
В това направление дружеството и неговите партньори са провели: Национален конкурс за детска рисунка „Безопасността на пътя с ДЗИ“, „Откритите уроци“ на ДЗИ с участието на любими спортни звезди, участие със спортни дни в рамките на „София диша“ и др. Стремежите на „Моето ДЗИ“ са да утвърди дългосрочни взаимоотношения с учебните заведения и младото поколение по отговорен и устойчив начин. 

ДЗИ „Реклама и комуникации”
902 76 76 ; 902 71 41 

Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ.
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.
Тук можете да получите информация за стъпките, които трябва да предприемете в случай на щета.
Тук можете да заплатите онлайн вноска по застраховка в ДЗИ „Общо застраховане“ ЕАД. Ново