Контактен център

Стикери за отговорно шофиране

03/02/2015

В унисон с кампанията Не си сам на пътя и поради получени сигнали за нарушения, УС взе решение на всички брандирани служебни автомобили да бъдат залепени стикери, апелиращи към отговорно поведение на пътя. Това решение подкрепя социалната роля на ДЗИ и отговорността към обществото чрез даване на личен пример за изрядно поведение и отношение към правилника за движение и поведението на пътя.

Ето как изглеждат новите стикери:

    

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.