Контактен център

Спортни звездички 2015 на ДЗИ вече могат да се видят и в YouTube канала на дружеството

25/11/2015

Шест града и стотици щастливи деца, които взеха участие в „Спортни звездички“ 2015 – моменти, които може да видим и преживеем отново чрез видео филмчетата от събитията.

Вижте сборното филмче, като натиснете тук. Ако посетите официалния канал на ДЗИ, можете да видите и как протекоха мероприятията по места – в градовете Велико Търново, Русе, Шумен, Бургас, Стара Загора и Пловдив.

Интересни данни за „Спортни звездички“:

Общо, за периода на провеждане на „Спортни звездички“ 2015 в отборните и индивидуални състезания взеха участие над 1000 деца от 86 отбора. Кампанията обхвана градовете Стара Загора, Бургас, Пловдив, Велико Търново, Русе и Шумен. Децата, ученици от 3 и 4 клас, имаха възможността да спечелят атрактивни награди, както и да разберат важната роля на спорта за тяхното развитие и здравословен начин на живот. Инициативата на ДЗИ е насочена именно към ученици във възрастта на формиране на спортни навици.

 

Още информация за проекта:

„Спортни звездички“ е една от инициативите, обединени под името „Моето ДЗИ“, които са насочени към децата и младежите с цел развиване и насърчаване на устойчив и отговорен начин на живот чрез спорт, двигателна активност и изкуство. „Моето ДЗИ“ цели по интересен и разбираем начин да допринесе и за повишаване на информираността и застрахователната култура на подрастващите.
В това направление дружеството и неговите партньори са провели: Национален конкурс за детска рисунка „Безопасността на пътя с ДЗИ“, „Откритите уроци“ на ДЗИ с участието на любими спортни звезди, участие със спортни дни в рамките на „София диша“ и др. Стремежите на „Моето ДЗИ“ са да утвърди дългосрочни взаимоотношения с учебните заведения и младото поколение по отговорен и устойчив начин. 

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.