Контактен център

Силен старт на инициативата „Спортни звездички“ 2015

19/10/2015

40 отбора от 3 и 4 клас взеха участие в състезанието „Спортни звездички“, организирано от ДЗИ, в градовете Велико Търново, Русе и Шумен. 38 училища от трите града и техните окръзи се надпреварваха в различни индивидуални и екипни състезания. Освен атрактивни награди, децата си припомниха важността на спорта и здравословния начин на живот за тяхното развитие. Неслучайно инициативата на ДЗИ е насочена към подрастващите, които са във възрастта на формиране на спортни навици.

„Спортни звездички“ продължава, като следваща спирка от националната обиколка е град Бургас.

Програма „Спортни звездички“ 20-23.10.2015г.

20.10.2015г., 14.00ч. - Бургас, зала „Бойчо Брънзов”

21.10.2015г., 16.00ч. - Стара Загора, зала „Иван Вазов”

22.10.2015г., 16.00ч. - Пловдив, зала „Строител“

 

Още информация за проекта:

„Спортни звездички“ е една от инициативите, обединени под името „Моето ДЗИ“, които са насочени към децата и младежите с цел развиване и насърчаване на устойчив и отговорен начин на живот чрез спорт, двигателна активност и изкуство. „Моето ДЗИ“ цели по интересен и разбираем начин да допринесе и за повишаване на информираността и застрахователната култура на подрастващите.
В това направление дружеството и неговите партньори са провели: Национален конкурс за детска рисунка „Безопасността на пътя с ДЗИ“, „Откритите уроци“ на ДЗИ с участието на любими спортни звезди, участие със спортни дни в рамките на „София диша“ и др. Стремежите на „Моето ДЗИ“ са да утвърди дългосрочни взаимоотношения с учебните заведения и младото поколение по отговорен и устойчив начин. 

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.