Контактен център

Силен старт на инициативата „Спортни звездички“ 2015

19/10/2015

40 отбора от 3 и 4 клас взеха участие в състезанието „Спортни звездички“, организирано от ДЗИ, в градовете Велико Търново, Русе и Шумен. 38 училища от трите града и техните окръзи се надпреварваха в различни индивидуални и екипни състезания. Освен атрактивни награди, децата си припомниха важността на спорта и здравословния начин на живот за тяхното развитие. Неслучайно инициативата на ДЗИ е насочена към подрастващите, които са във възрастта на формиране на спортни навици.

„Спортни звездички“ продължава, като следваща спирка от националната обиколка е град Бургас.

Програма „Спортни звездички“ 20-23.10.2015г.

20.10.2015г., 14.00ч. - Бургас, зала „Бойчо Брънзов”

21.10.2015г., 16.00ч. - Стара Загора, зала „Иван Вазов”

22.10.2015г., 16.00ч. - Пловдив, зала „Строител“

 

Още информация за проекта:

„Спортни звездички“ е една от инициативите, обединени под името „Моето ДЗИ“, които са насочени към децата и младежите с цел развиване и насърчаване на устойчив и отговорен начин на живот чрез спорт, двигателна активност и изкуство. „Моето ДЗИ“ цели по интересен и разбираем начин да допринесе и за повишаване на информираността и застрахователната култура на подрастващите.
В това направление дружеството и неговите партньори са провели: Национален конкурс за детска рисунка „Безопасността на пътя с ДЗИ“, „Откритите уроци“ на ДЗИ с участието на любими спортни звезди, участие със спортни дни в рамките на „София диша“ и др. Стремежите на „Моето ДЗИ“ са да утвърди дългосрочни взаимоотношения с учебните заведения и младото поколение по отговорен и устойчив начин. 

Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ.
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.
Тук можете да получите информация за стъпките, които трябва да предприемете в случай на щета.
Тук можете да заплатите онлайн вноска по застраховка в ДЗИ „Общо застраховане“ ЕАД. Ново