Контактен център

Рекорден брой участници в Национален конкурс за детска рисунка „Моето ДЗИ”

01/06/2015

Рекорден брой участници в Национален конкурс за детска „Моето ДЗИ” близо 150 училища и детски градини от 27 области на страната се включиха в кампанията. В предишното издание на конкурса през 2014 година взеха участие 75 училища.

Темата по която рисуват малките художници е „Моят път до училище”.

Творбите,  които ще трябва да разгледа специализираното жури са повече от 1200,  за да избере десетте най-добри, които  ще донесат комплект за рисуване на ученика и мултимедия на неговото училище.

Подготвени са специални грамоти за победителите и всички образователни институции – участници.

Вижте повече за инициативата и учебните заведения, които се включиха до момента тук.

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.