Контактен център

Пловдив стана домакин на специалните събития по случай 70 години ДЗИ и постави своеобразен рекорд

01/06/2016

Град Пловдив бе гостоприемен домакин на изпълнителите Криско, Дивна, мечо и рапъра Емо, които зарадваха няколко хиляди зрители със своите изпълнения. Това се случи в рамките на големите концерти, организирани от ДЗИ по повод 70-та годишнина. Зала „Колодрума“ се изпълни с почитатели на родните звезди и съмишленици на каузата – „История с бъдеще: висше образование за повече български деца“.

Каузата ще се осъществи в партньорство със Стопански факултет на СУ „Св. Климент Охридски“, като 10 деца (по едно от всеки регион на ДЗИ) ще получават стипендията на компанията до придобиване на бакалавърска степен. Именно в Пловдив бе събрана и рекордна сума дарения в подкрепа на благородното начинание.

Концертът бе открит от Коста Чолаков, главен изпълнителен директор на ДЗИ и от Областния управител на област Пловдив - Здравко Димитров. Сред официалните гости бяха още Георги Титюков, зам.-кмет на Пловдив, отговарящ за спортната дейност и Георги Стаменов - кмет на район Централен. В залата присъстваха представители на бизнеса, клиенти, партньори, агенти, брокери, гости от региона (Пазарджик и Смолян), служители и приятели на ДЗИ.

Над 200 деца взеха участие в състезанието „Спортни звездички“, което се провежда в Пловдив за трета поредна година. Ученици от III и IV клас от училищата в града  се надпреварваха в различни индивидуални и екипни състезания. Освен атрактивни награди, децата си припомниха важността на спорта и здравословния начин на живот за тяхното развитие.

Графикът на събитията по случай 70-та годишнина е наличен тук. Следващият град, който ще посетим, е Стара Загора, датата – 1 юни. Очакваме ви!

      

Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ.
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.
Тук можете да получите информация за стъпките, които трябва да предприемете в случай на щета.
Тук можете да заплатите онлайн вноска по застраховка в ДЗИ „Общо застраховане“ ЕАД. Ново