Контактен център

Отстъпка от 5% от застраховка Гражданска отговорност в ДЗИ

15/06/2020

Възползвайте се от промоционалните условия от 15 юни до 15 юли.

В очакване на лятото всички се надяваме, че ни предстоят прекрасни моменти с близките ни хора. Без значение дали ще бъде в планината или на морето, планирана или импулсивна, кратка или по-дълга, почивката винаги ни зарежда с положителни емоции, а за да стигнем до избраната дестинация често разчитаме на автомобилите си, за които застраховка Гражданска отговорност е задължителна.

ДЗИ предоставя на всички свои клиенти отстъпка в размер на 5% от застраховка Гражданска отговорност с възможност за допълнително намаление от застраховка Каско. Отстъпката е от актуалната тарифа на ДЗИ за периода и ще е валидна от 15 юни до 15 юли 2020 г., а застраховката може да бъде сключена в офисите на ДЗИ и партньорската мрежа на компанията.

Оферта за застраховка Гражданска отговорност може да се калкулира тук, а допълнително информация и съдействие може да се получи от центъра за обслужване на клиенти на телефон 0700 16 166

Изобщо не е зле!

Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ.
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.
Тук можете да заплатите онлайн вноска по застраховка в ДЗИ „Общо застраховане“ ЕАД. Ново