Контактен център

Общ ДОМ за ДЗИ и СИБАНК

23/07/2015

Предстои централите на ДЗИ и СИБАНК да бъдат събрани под един общ покрив от 2017г. Планираното преместване бе скрепено  с договор за наем на офис площи в сградата с най-високи използваеми етажи в София – „Милениум център“, който се намира между булевардите „България", „Пенчо Славейков" и „Витоша" - до НДК

На 22 юли 2015г. се състоя официалното подписване на договора за наем между членове на Управителните съвети на двете дружества, и представители на собственика на „Милениум център“, .

Петър Андронов, кънтри мениджър на КВС за България и главен изпълнителен директор на СИБАНК, отбеляза, че влизането в нов дом е голямо и дългоочаквано събитие, което не е просто физическо преместване, а има символично значение и подчерта, че „Това е първи общ дом на компаниите на КВС в България“. Андронов допълни, че преместването е още един ясен знак за бъдещето на КВС в България, както и на амбициите на двете компании. Припомняме, че ДЗИ и СИБАНК са част от белгийската банково-застрахователна група от 2007 г. насам, а България е един от стратегическите пазари на КВС. 

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.