Контактен център

Общ ДОМ за ДЗИ и СИБАНК

23/07/2015

Предстои централите на ДЗИ и СИБАНК да бъдат събрани под един общ покрив от 2017г. Планираното преместване бе скрепено  с договор за наем на офис площи в сградата с най-високи използваеми етажи в София – „Милениум център“, който се намира между булевардите „България", „Пенчо Славейков" и „Витоша" - до НДК

На 22 юли 2015г. се състоя официалното подписване на договора за наем между членове на Управителните съвети на двете дружества, и представители на собственика на „Милениум център“, .

Петър Андронов, кънтри мениджър на КВС за България и главен изпълнителен директор на СИБАНК, отбеляза, че влизането в нов дом е голямо и дългоочаквано събитие, което не е просто физическо преместване, а има символично значение и подчерта, че „Това е първи общ дом на компаниите на КВС в България“. Андронов допълни, че преместването е още един ясен знак за бъдещето на КВС в България, както и на амбициите на двете компании. Припомняме, че ДЗИ и СИБАНК са част от белгийската банково-застрахователна група от 2007 г. насам, а България е един от стратегическите пазари на КВС. 

Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ.
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.
Тук можете да получите информация за стъпките, които трябва да предприемете в случай на щета.
Тук можете да заплатите онлайн вноска по застраховка в ДЗИ „Общо застраховане“ ЕАД. Ново