Контактен център

ЛЦ София - Орландовци няма да работи на 06.10.2014г.

03/10/2014

По независещи от ДЗИ причини в понеделник, 06.10.2014г., няма да има достъп до Ликвидационен център „София“ (Орландовци, ул. „Константин Преславски“ №1) и центърът няма да работи с клиенти.

Причината е извършване на изпитания от Топлофикация София на газопровод, минаващ през двора на ликвидационния център. Осъществяването на всякаква дейност в близост може да бъде опасно.

Пунктовете за огледи и завеждане на щети по автомобилни застраховки в Дружба и Драгалевци ще бъдат подсигурени с повече експерти за осъществяване на нормален работен процес.

Въпреки това, за да избегнем допълнителни неудобства, препоръчваме да ни посетите през следващите дни от седмицата - след понеделник.

От вторник, 07.10.2014 ще бъде възстановен нормалният режим на работа.

Извиняваме се за причиненото неудобство.

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.