Контактен център

КОЛЕДНА ПРОМОЦИЯ „ИМУЩЕСТВЕНО ЗАСТРАХОВАНЕ“

01/11/2017

С наближаването на Коледните празници ние от ДЗИ подготвихме специална Коледна Промоция, предлагаща сигурност и достъпни решения в Имущественото Застраховане за всеки един от вас.

Застраховката „Комфорт за дома“ е със специални условия в рамките на промоцията, като настоящите и бъдещите клиенти на компанията получават допълнителни отстъпки. Сега може да получите и бонус покрития, като например „Разходи за временно настаняване“ в хотел или жилище под наем в случай, че в резултат на застрахователно събитие, основното  ви жилище стане негодно за обитаване.

Напомняме ви  да включите в полицата си и особено актуалното покритие „Кражба“, за да сте напълно спокойни за жилището си при предстоящите коледни и новогодишни пътувания.

За ваше удобство сме улеснили максимално процеса по сключване на всички застраховки чрез готови пакети от покрития,  без описи, с лесно определяне на застрахователната сума, бързо изчисляване на премията, оптимизирано изготвяне и попълване на документи.

Погрижете се за сигурността на Вашия дом с ДЗИ!

Продължителността на промоцията е от 01.11.2017 до 31.01.2018г.

 

Поискайте оферта бързо и лесно през нашата онлайн платформа

Информация за застрахователните продукти, включени в кампанията:

Имуществената застраховка на ДЗИ „Комфорт за дома“ защитава жилището и вещите за ежедневна употреба в домакинство (мебели, домакински електроуреди и др.). Тя осигурява застрахователна защита за събития, настъпили в резултат на пожар, природни бедствия - буря, градушка, наводнение, земетресение, злоумишлени действия на трети лица, кражба, чупене на стъкла и др.

Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ.
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.
Тук можете да заплатите онлайн вноска по застраховка в ДЗИ „Общо застраховане“ ЕАД. Ново