Контактен център

За пети пореден път ДЗИ получи приза „Застраховател на годината” - Общо застраховане

15/05/2015

Призът „Застраховател на годината”, най-високото признание в застрахователния бранш, отново беше връчен на „ДЗИ - Общо застраховане” ЕАД - за пета поредна година. 

Коста Чолаков – Председател на УС и главен изпълнителен директор на ДЗИ, получи наградата на тържествена церемония, състояла се на 14.05.2015 г. в „Кемпински хотел Маринела“. 

Искам да благодаря на нашите клиенти и на търговските ни партньори за доверието, с което ни удостояват. Несъмнено тази награда е признание и за нашите търговски екипи, служители, както и за колегите от отделите и центровете за обслужване на щети, които успяха да се справят блестящо с предизвикателствата, които 2014 година ни поднесе, за което им благодаря и им посвещавам тази награда - каза при получаването на отличието г-н Чолаков. 

Престижната класация се организира от Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, фондация "Проф. д-р Велеслав Гаврийски"  и Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване. Критериите за избор на „Застраховател на годината” са: пазарен дял, брутни изплатени обезщетения, технически резултат, нетен премиен приход, коефициент на платежоспособност, дял на техническите резерви, нетен коефициент на разходите. Номинации и решение на експертно жури определят победителите всяка година.

 

Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ.
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.
Тук можете да получите информация за стъпките, които трябва да предприемете в случай на щета.
Тук можете да заплатите онлайн вноска по застраховка в ДЗИ „Общо застраховане“ ЕАД. Ново