Контактен център

За пети пореден път ДЗИ получи приза „Застраховател на годината” - Общо застраховане

15/05/2015

Призът „Застраховател на годината”, най-високото признание в застрахователния бранш, отново беше връчен на „ДЗИ - Общо застраховане” ЕАД - за пета поредна година. 

Коста Чолаков – Председател на УС и главен изпълнителен директор на ДЗИ, получи наградата на тържествена церемония, състояла се на 14.05.2015 г. в „Кемпински хотел Маринела“. 

Искам да благодаря на нашите клиенти и на търговските ни партньори за доверието, с което ни удостояват. Несъмнено тази награда е признание и за нашите търговски екипи, служители, както и за колегите от отделите и центровете за обслужване на щети, които успяха да се справят блестящо с предизвикателствата, които 2014 година ни поднесе, за което им благодаря и им посвещавам тази награда - каза при получаването на отличието г-н Чолаков. 

Престижната класация се организира от Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, фондация "Проф. д-р Велеслав Гаврийски"  и Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване. Критериите за избор на „Застраховател на годината” са: пазарен дял, брутни изплатени обезщетения, технически резултат, нетен премиен приход, коефициент на платежоспособност, дял на техническите резерви, нетен коефициент на разходите. Номинации и решение на експертно жури определят победителите всяка година.

 

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.