Контактен център

ДЗИ с отличие на престижния конкурс за финансови лидери – CFO of the year

11/06/2015

На тържествена церемония късно снощи бяха обявени победителите във второто издание на конкурса CFO на годината. В направление Планиране и бюджетиране бе отличен г-н Милен Глушков – Член на УС и Изпълнителен директор на ДЗИ.

Наградата е ценна за ДЗИ, защото на практика финансовото планиране е задача, свързана с определянето на начина, по който бизнесът може да постигне своите стратегически цели и задачи. Финансовият план описва всяка една от дейностите, ресурсите, оборудването и материалите, които са необходими за постигането на тези цели, както и обвързването им със съответните срокове.

Информация за конкурса:

Второто издание на CFO OF THE YEAR се провежда като част от CFO FORUM. Неговата цел е да отличи успешни финансови лидери, които имат принос както към развитието на професията, така и към развитието на своята компания и екипи.

   

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.