Контактен център

ДЗИ отваря нов център за обслужване на автомобилни щети

12/08/2016

От 15.08.2016г., понеделник, отваря врати новият център за обслужване на щети по автомобилно застраховане „София ЮГ“. Центърът се намира на адрес: гр. София, район Младост, ул. „187-ма“, №15 („Околовръстен път“, в отсечката между кино „Арена-Младост“ и магазин „IKEA”).

Център за обслужване на щети „София ЮГ“ ще работи със стандартно работно време от понеделник до петък от 08.30ч. до 17.30ч.

Достъпът до базата се осъществява в локалното платно на „Околовръстен път“ единствено от посока кв. Младост към кв. Драгалевци, преди кръговото движение на магазин IKEA (виж картата).

Центърът е със специално подбрана локация, която позволява бързо придвижване, безпроблемно паркиране и коректно обслужване на клиентите на ДЗИ.

Новооткритият център „София Юг“ ще извършва  дейности, свързани с обслужване на клиентите на ДЗИ при завеждане на щети на автомобили. Също така, в центъра може да бъде извършен оглед и заснемане на МПС при сключване на застраховка „Каско+“.

От 12.08.2016г. базата в кв. Драгалевци (бул. Черни връх №179) ще преустанови своята дейност.

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.