Контактен център

ДЗИ на първо място в конкурса „Застрахователи за обществото“

02/10/2015

На официална церемония късно снощи ДЗИ получи отличието „Застраховател за обществото“.
За първи път застрахователите и застрахователните брокери заедно отбелязаха професионалния си празник. Асоциацията на българските застрахователи (АБЗ) и Българската асоциация на застрахователните брокери (БАЗБ)  отбелязаха Деня на застрахователя 1 октомври в София Лайв Клуб в НДК с инициативата „Застрахователи за обществото“. Конкурсът има за цел да покаже и утвърди добрите примери в застраховането, насочени към корпоративната устойчивост и отговорност.
ДЗИ спечели първо място с инициативата „Не си сам на пътя“ -  национална кампания, която има за цел да напомни на шофьорите да бъдат по-толерантни и отговорни един към друг, за да се намаляват опасните ситуации в трафика на градовете.

Призът беше връчен на Коста Чолаков – Председател на УС и главен изпълнителен директор на ДЗИ.
Г-н Чолаков поздрави всички застрахователи с празника и благодари за отличието, като подчерта социалната функция на застраховането. ДЗИ припознава своята социална роля в обществото и подкрепя и инициира редица проекти, свързани с повишаване информираността на гражданите, както в областта на застраховането, така и в направление пътна безопасност -  каза при получаването на отличието г-н Чолаков. 

Наградите за корпоративна социална отговорност в застраховането с най-добри постижения в полза на българското общество се присъждат за първа година. След като получиха еднакъв брой гласове, с първо място бе номинирано и  ЗАД "Армеец" АД.  На II-ро бе касиран проекта на “Дженерали застраховане” AД, а на трето място бяха отличени „ЗБК Балкан“ АД.

Повече за проектите можете да научите на страницата на АБЗ, както и от Първият Доклад към обществото на ДЗИ и СИБАНК.

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.