Контактен център

ДЗИ е отново на първо място в конкурса „Застрахователи за обществото“

05/10/2016

За втора поредна година ДЗИ получи отличието „Застрахователи за обществото“. Наградата бе връчена късно снощи на официална церемония в НДК - Студио 5, по случай професионалния празник на застрахователния бранш.

Общо 13 кампании се бориха за наградите „Застрахователи за обществото 2016“. Проектът на ДЗИ:  „История с бъдеще: висше образование за повече български деца“  бе класиран на първо място след гласуване от всички членовете на БАЗБ и АБЗ на специално създадена платформа на сайта на Асоциацията на българските застрахователи.

Каузата, която ДЗИ припознава за своя лична мисия, е повече деца да продължат образованието си във висше учебно заведение. Чрез набраните средства, всяка година 10 деца от различни региони на страната ще получават месечна стипендия и покриване на таксите им за обучение до завършването на образователно-квалификационна степен бакалавър. Целта е, стартирайки през 2016г., каузата да се превърне в ежегоден, дългогодишен и устойчив проект на ДЗИ.

Наградите „Застрахователи за обществото“ бяха основани през 2015 г. като резултат от активното сътрудничество между АБЗ и БАЗБ. Инициативата цели да отличи каузите и проектите с най-голяма обществена значимост през годината, да подчертае добрите практики в застраховането и да стимулира корпоративната социална отговорност, която е един от стълбовете на съвременното и проспериращо общество.

Повече за регламента и проектите можете да научите на страниците на АБЗ и БАЗБ.

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.