Контактен център

ДЗИ Варна обслужва своите клиенти в напълно обновен Център за обслужване на щети

15/01/2015

След мащабно и цялостно обновяване, центърът за обслужване на щети отвори вратите си за клиентите на дружеството. Административната сграда е реновирана в съответствие с най-високите стандарти и изисквания, за да посрещне клиентите на дружеството по максимално удобен и ефективен начин. Центърът предлага пълен цикъл на обслужване на клиентите на ДЗИ – както от гледна точка на завеждане на щети и извършване на огледи, така и чрез предоставянето на възможност за сключване или подновяване на изтичаща полица към дружеството.

Специално за удобство на потребителите е изграден външен покрит паркинг, който предоставя комфорт при обработването на щети, независимо от метеорологичните условия. Центърът за обслужване на щети се намира на бул. „Ян Хунияди” №4 и е в непосредствена близост до КАТ и СБА Варна. Работното време е от понеделник до петък от 8.30ч. до 17.30ч.

В съответствие с принципите на ДЗИ за благоприятна работна среда, Центърът е реконструиран със специално обособени градински площи, места за отдих, фитнес и зала за почивка.

 

Още информация за ДЗИ:

Приоритет за дружеството е да бъде близо до своите клиенти, както в началото на застрахователния процес – при предоставяне на подробна информация и съдействие за избор на най-доброто и адаптирано към нуждите на клиента решение, така и в случай на непредвидено събитие, свързано с инцидент и щета. Социална роля и мисия на ДЗИ е работата в посока превенция и пътна безопасност на обществото. През изминалата година дружеството проведе мащабна национална кампания „Не си сам на пътя“, която напомни на шофьорите да бъдат по-толерантни и отговорни един към друг, за да се намаляват опасните ситуации в трафика на градовете.

Понастоящем ДЗИ е сред отличените от конкурса Годишни награди за пътна безопасност 2014, като пример в областта на безопасността на движението, повишаване на културата на пътя и предотвратяване на пътно транспортни произшествия. 

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.