Контактен център

Габрово стана третият град от благотворителното турне по случай 70 години ДЗИ

19/05/2016

Хиляди пяха с Криско и Лора Караджова на Централния площад в Габрово. Концертът на обичаните изпълнители съвпадна с Дните на града, от който е родом  и популярният рапър. Благотворителните концерти са под надслов „История с бъдеще“ и подкрепят каузата на ДЗИ за висше образование за повече български деца. Чрез набраните средства компанията ще осигури стипендии за 10 деца (по едно от всеки регион на ДЗИ), за да могат да завършат следването си до придобиване на бакалавърска степен. Инициативата се осъществява в партньорство със Стопански факултет на СУ „Св. Климент Охридски“. По традиция, концертът беше открит от Коста Чолаков, главен изпълнителен директор и от кмета Габрово – Таня Христова.

В рамките на деня, като част от събитията за честване на 70 години ДЗИ, се проведе и състезанието „Спортни звездички“. Габрово бе домакин за първи път на мероприятието, в което деца от III и IV клас се надпреварваха в различни индивидуални и екипни състезания.

Графикът на събитията по случай 70-та годишнина е наличен тук. Следващият град, който ще посетим, е Велико Търново, датата - 25 май. Очакваме ви!

     

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.