Контактен център

ВЕЧЕ СА ЯСНИ ИМЕНАТА НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ В КОНКУРСА ЗА ДЕТСКА РИСУНКА „МОЕТО ДЗИ“

19/04/2016

Тази година националният конкурс се проведе под мотото: Не си сам на пътя и аз се движа тук! като отново насочи вниманието към безопасността на пътя и вземането на превантивни мерки сред подрастващите.  

Над 3300 рисунки на деца от 262 учебни заведения в цялата страна постъпиха след обявяване на заданието. Специализирано жури в състав Петер Цанев, проф. д. изк., катедра „Психология на изкуството, художествено образование и общообразователни дисциплини“ в Национална художествена академия, Ненко Атанасов, гл. ас. д-р, катедра "Плакат и визуална комуникация", Национална художествена академия, Цанко Кръстев, Мениджър „Реклама и комуникации" в ДЗИ имаше нелеката задача да прегледа и оцени 3130 картини (отговарящи на регламента на конкурса).

Авторите на 10-те рисунки-лауреати на конкурса са:

По традиция, конкурсът „Моето ДЗИ“ не завършва дотук. Следете комуникационните канали на ДЗИ, за да научите още по темата. 

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.