Контактен център

Бургас регистрира много силно участие в „Спортни звездички“ на ДЗИ

27/10/2014

Рекорден за момента интерес беше регистриран към инициативата „Спортни звездички“ на ДЗИ след като в Бургас взеха участие над 230 ученици от 4 до 6 клас.

Децата се включиха в индивидуални и групови спортни надпревари и освен забавление, получиха множество атрактивни награди. Главният изпълнителен директор на ДЗИ – Коста Чолаков връчи специален плакет за Община Бургас на Йорданка Ананиева - Зам. кмет „Култура и образование“.

В следващите дни ДЗИ ще посрещне спортните звездички в градовете Пловдив (28.10, зала „Олимпиада“) и Стара Загора (30.10, зала „Иван Вазов“).

Още информация за проекта:

„Спортни звездички“ е една от инициативите, обединени под името „Моето ДЗИ“, които са насочени към децата и младежите с цел развиване и насърчаване на устойчив и отговорен начин на живот чрез спорт, двигателна активност и изкуство. „Моето ДЗИ“ цели по интересен и разбираем начин да допринесе и за повишаване на информираността и застрахователната култура на подрастващите.
В това направление дружеството и неговите партньори са провели: Национален конкурс за детска рисунка „Безопасността на пътя с ДЗИ“, „Откритите уроци“ на ДЗИ с участието на любими спортни звезди, участие със спортни дни в рамките на „София диша“ и др. Стремежите на „Моето ДЗИ“ са да утвърди дългосрочни взаимоотношения с учебните заведения и младото поколение по отговорен и устойчив начин.

Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ.
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.
Тук можете да получите информация за стъпките, които трябва да предприемете в случай на щета.
Тук можете да заплатите онлайн вноска по застраховка в ДЗИ „Общо застраховане“ ЕАД. Ново