Контактен център

Бургас регистрира много силно участие в „Спортни звездички“ на ДЗИ

27/10/2014

Рекорден за момента интерес беше регистриран към инициативата „Спортни звездички“ на ДЗИ след като в Бургас взеха участие над 230 ученици от 4 до 6 клас.

Децата се включиха в индивидуални и групови спортни надпревари и освен забавление, получиха множество атрактивни награди. Главният изпълнителен директор на ДЗИ – Коста Чолаков връчи специален плакет за Община Бургас на Йорданка Ананиева - Зам. кмет „Култура и образование“.

В следващите дни ДЗИ ще посрещне спортните звездички в градовете Пловдив (28.10, зала „Олимпиада“) и Стара Загора (30.10, зала „Иван Вазов“).

Още информация за проекта:

„Спортни звездички“ е една от инициативите, обединени под името „Моето ДЗИ“, които са насочени към децата и младежите с цел развиване и насърчаване на устойчив и отговорен начин на живот чрез спорт, двигателна активност и изкуство. „Моето ДЗИ“ цели по интересен и разбираем начин да допринесе и за повишаване на информираността и застрахователната култура на подрастващите.
В това направление дружеството и неговите партньори са провели: Национален конкурс за детска рисунка „Безопасността на пътя с ДЗИ“, „Откритите уроци“ на ДЗИ с участието на любими спортни звезди, участие със спортни дни в рамките на „София диша“ и др. Стремежите на „Моето ДЗИ“ са да утвърди дългосрочни взаимоотношения с учебните заведения и младото поколение по отговорен и устойчив начин.

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.