Контактен център

Благотворителното турне 70 години ДЗИ посети Велико Търново

26/05/2016

Старопрестолният град стана домакин на състезанието за младежи „Спортни звездички“, както и на концерта с участието на Криско, Лора Караджова и мечо. Лошото време не попречи на организацията и събитието се проведе по график, с лека промяна в локацията. Вместо на открито, почитателите на любимите български изпълнители се насладиха на песните им в Двореца на културата и спорта.

Следващата спирка от турнето е град Варна, 26.05.2015, а пълната програма на концертите може да видите тук.

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.